Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. 11. 2021

Nekonečná únava bez příčiny

Cítíte se být nekonečně unavení a to zcela bez jakéhokoliv vysvětlení? Zkusili jste již všechny dostupné prostředky a bez výsledku? Jste po dovolené, jíte vitamíny, minerály, sportujete, odpočíváte aktivně i pasivně, ale stále se Vás zmocňuje únava? Lékař Vám řekl, že jste zcela v pořádku, není důvod k obavám.

Odpověď je jednoduchá! Není unavené tělo, ale Vaše duše! Ta volá o pomoc! „Ty mě neslyšíš? Nevnímáš, jak moc jsem unavená tím, jak žiješ? Neděláš to, co bys měl. S jakým záměrem jsi sem přišel. Možná si myslíš, že žiješ spokojeným životem, ale někde uvnitř cítíš, že to tak není! Vrať se k sobě a naslouchej mi, co Ti říkám, dokud je čas!“ Pokud jedete svůj život na sílu, jednoho dne Vás Vaše tělo zastaví. Natvrdo! Přijde v lepším případě úraz, nebo v tom horším nemoc. Pak se budete muset zastavit a podívat se pravdě do očí. Radím Vám, zastavte se hned! Vezměte si pár dní pro sebe, odjeďte pryč, změňte prostředí i vzduch a buďte sami se sebou. Naslouchejte svému vnitřnímu hlasu, své intuici. Možná se bojíte přiznat si pravdu, ale to je to jediné, co Vám pomůže. Začít u sebe.

Viz článek Napoj se, vrať se zpátky k sobě!

Pokud se hledáte a nevíte kudy kam, mohu Vám pomoci. Regresní terapie Vám pomůže najít smysl života a svoji intuici. Není to tak těžké, jak to teď vypadá. Věřte mi!

 

Vaše

Vendy